Σύνδεση Εγγραφή
  • komiko
  • ellhnikh-logotexniar
  • klassiki-erevnhtes-banner

Άτλας Ελλάδας/σχολικός-διαδραστικός (+DVD)

Όχι Γνώμες πελατών
Τελικό ποσό: 6,00 €
Τελικό ποσό: 6,00 €
Προϊόν σε απόθεμα ISBN: 978-960-299-870-0
Συγγραφέας:
Γιάννης Σμυρνιωτάκης
Ο διαδραστικός σχολικός άτλας της Ελλάδας, η πληρέστερη και πιο ενημερωμένη έκδοση σχολικού άτλαντα που κυκλοφορεί, παρουσιάζει από μια νέα οπτική γωνία το μάθημα της γεωγραφίας σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Με το DVD "Ηλεκτρονικός Πλοηγός της Ελλάδας", η εξερεύνηση του γεωγραφικού χώρου της Ελλάδας γίνεται παιχνίδι, ενώ αφομοιώνονται αβίαστα και ευχάριστα όλες οι σχετικές πληροφορίες. Εκεί θα βρει ο χρήστης όλες τις σημαντικές γεωγραφικές πληροφορίες και πολλά επιπλέον στοιχεία. Η προβολή τους ελέγχεται πλήρως από τον χρήστη, ώστε ο χάρτης να μη γίνεται μονότονος και κουραστικός. Σημαντικό προτέρημα του πλοηγού είναι η δυνατότητα εναλλαγής της εμφάνισης του χάρτη στην οθόνη (δορυφορικό ή γεωφυσικό) με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπρόσθετα, υπάρχει και η δυνατότητα αποθήκευσης προσωπικών πληροφοριών από τον χρήστη, ώστε να δημιουργεί τη δική του βάση δεδομένων.
Πίσω στο: Σμυρνιωτάκης

Ο διαδραστικός σχολικός άτλας της Ελλάδας, η πληρέστερη και πιο ενημερωμένη έκδοση σχολικού άτλαντα που κυκλοφορεί, παρουσιάζει από μια νέα οπτική γωνία το μάθημα της γεωγραφίας σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.Με το DVD "Ηλεκτρονικός Πλοηγός της Ελλάδας", η εξερεύνηση του γεωγραφικού χώρου της Ελλάδας γίνεται παιχνίδι, ενώ αφομοιώνονται αβίαστα και ευχάριστα όλες οι σχετικές πληροφορίες. Εκεί θα βρει ο χρήστης όλες τις σημαντικές γεωγραφικές πληροφορίες και πολλά επιπλέον στοιχεία. Η προβολή τους ελέγχεται πλήρως από τον χρήστη, ώστε ο χάρτης να μη γίνεται μονότονος και κουραστικός. Σημαντικό προτέρημα του πλοηγού είναι η δυνατότητα εναλλαγής της εμφάνισης του χάρτη στην οθόνη (δορυφορικό ή γεωφυσικό) με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπρόσθετα, υπάρχει και η δυνατότητα αποθήκευσης προσωπικών πληροφοριών από τον χρήστη, ώστε να δημιουργεί τη δική του βάση δεδομένων.Ο Άτλας της Ελλάδας, περιέχει αναλυτικούς χάρτες των γεωγραφικών διαμερισμάτων, τόσο γεωφυσικούς σε ενιαία κλίμακα 1:800.000 όσο και πολιτικούς, επικεντρώνοντας σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα ξεχωριστά μια που δεν είναι εφικτή μια ενιαία αντίληψη του χώρου. Σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα αναλύονται όλα τα σημαντικά γεωμορφολογικά του χαρακτηριστικά, καθώς και άλλα σημαντικά στοιχεία (πληθυσμός, πυκνότητα πληθυσμού, στοιχεία εκπαίδευσης όλων των βαθμί­δων, πληροφορίες για τα κτίρια, τις επιχειρήσεις, την γεωργία και την κτηνοτροφία). Τέλος αναλύονται ξεχωριστά για τον κάθε νομό εκτός από τα παραπάνω και στοιχεία κατανομής, αύξησης και μείωσης του πληθυσμού, καθώς και το κατά κεφαλή εισόδημα των κατοίκων. Όλα τα στοιχεία παρουσιάζονται με εικονίδια και διαγράμματα που είναι παραστατικά, εύκολα συγκρίσιμα μεταξύ τους και βοηθούν την αφομοίωση και την κατανόηση τους από τους μαθητές. Σε ξεχωριστές σελίδες αποτυπώνονται και όλα τα σημαντικά πληροφοριακά στοιχεία της Ελλάδας (γεωμορφολογικά, στατιστικά στοιχεία για τον πληθυσμό, τη μόρφωση, την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων και την οικονομία της χώρας). Όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται είναι επικαιροποιημένα τον Αύγουστο του 2007.Τέλος για την ενιαία αντίληψη του χώρου της Ελλάδας και την συγκροτημένη μάθηση, δίνουμε μαζί με τον διαδραστικό σχολικό Άτλαντα της Ελλάδας και το DVD "Ηλεκτρονικός Πλοηγός της Ελλάδας" και δύο χάρτες σε διάσταση 1 μέτρο επί 70 εκατοστά. Ο ένας χάρτης είναι γεωφυσικός με δορυφορικό υπόβαθρο και ο άλλος δορυφορικός.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Best Sellers

978-960-299-611-9
Μαλιανός, Άγγελος
6,00 €
978-960-368-562-3small
Κόρκι, Πολ & Βάλερι, Τόμας
6,00 €
anna-frank
Πουλ, Τζόζεφιν
11,00 €
a8la-a8lhtes-kai-epa8la
Βαλαβάνης, Πάνος
19,20 €
    

Για συγγραφείς
Υποβολή ανέκδοτων έργων
Ελληνικά βιβλία σε άλλες γλώσσες

Δημοσιογράφοι-ΜΜΕ
Δημοσιεύματα
Συνεντεύξεις συγγραφέων
Εκδηλώσεις
Επικοινωνία για χρήση περιεχομένου

Ακολουθήστε μας

Facebook Logo Youtube google-plus-logo 
 

Για εκπαιδευτικούς & σχολεία
Εγγραφή σχολείων
Εκπαιδευτικά προγράμματα στα σχολεία
Εκδηλώσεις στα σχολεία
Προτάσεις βιβλίων για κάθε τάξη
Βραβευμένα βιβλία
Βιβλία με εκπαιδευτικές δραστηριότητες
Ευέλικτη ζώνη-Ώρα φιλαναγνωσίας
Εγκεκριμένα από το Υπουργείο παιδείας
Επικοινωνία για χρήση περιεχομένου

Paypal Logo Transparent png format large size

 

ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.
Δ.  Δερβενίων 38, Αθήνα
Τ.Κ.  106 81
Τ.  210 38 06 137

Θεσσαλονίκη
Δ.  Τσιμισκή 43, Θεσσαλονίκη
Τ.Κ.  546 23
Τ.  2315 519 207

cardlogos
©ΝΙΚΗ Εκδοτική ΑΕ | εκπτωτικό κέντρο βιβλίου  NIKH logo mini small |  Κατασκευή  logo hector solutions  |  Φιλοξενία logo hshost
Top