Το νέο μας σπίτι

Η καρδιά των εκδόσεών μας χτυπά στο κέντρο της πόλης, στην εκδοτική γειτονιά της Αθήνας. Στο νέο μας, υπερσύγχρονο και πολυτελές κτίριο, στην οδό Ιπποκράτους 16 & Σόλωνος, είναι διαθέσιμα για λιανική και χονδρική πώληση όλα τα βιβλία των εκδόσεων ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ, ΩΚΕΑΝΙΔΑ, ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, ΙΣΟΡΡΟΠΟΝ και ΑΕΙΝ.

Το εντυπωσιακό μας βιβλιοπωλείο εκτείνεται σε δύο ορόφους, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις νέες, αλλά και παλαιότερες εκδόσεις. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την παιδική γωνιά, το πιο χαρούμενο και φωτεινό τμήμα του βιβλιοπωλείου, όπου φιλοξενούνται παιδικές εκδηλώσεις και εργαστήρια, αλλά και το αναγνωστήριο για να ξεκουραστείτε ξεφυλλίζοντας τα βιβλία σας.

Στους χώρους του βιβλιοπωλείου υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, χωρητικότητας έως 50 ατόμων, για την παρουσίαση βιβλίων και τη διοργάνωση σχετικών εκδηλώσεων, που διαθέτει τον απαιτούμενο οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Στον πρώτο όροφο, πάνω από το βιβλιοπωλείο, στεγάζονται τα γραφεία των εκδόσεών μας. Εκεί συζητούνται, σχεδιάζονται και υλοποιούνται οι νέες μας εκδόσεις. Εκεί φιλοξενούνται όλοι οι άνθρωποι που κάνουν την ιδέα πραγματικότητα, αυτοί που βάζουν γνώση και αγάπη σε κάθε βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας.

Σας περιμένουμε!